15 February 2012

.tak puas hati ??? .

.salam.

sekarang ni joyah tengah konpius dengan perasaan sendiri . joyah taktahu sama ada nak menangis .. sama ada geram ..



joyah tak sangka .. kawan joyah sanggup cakap joyah belakangbelakang . err okayy joyah tahu joyah ni pun bukan baik sangat . tapi sekurangkurangnya joyah tak cakap belakang . joyah tak puas hati cakap depandepan . tapi kawan joyah ni ... halllloooooo tak puas hati dengan joyah meh datang depan eh . harihari jumpa joyah kan . terima kasih la sebab pikir joyah macam tuh . erm takpe la ..
kalau kau taknak kawan dengan aku pun takpe . aku tak mati pun tak kawan dengan kau . aku tak hamak sangat la dengan kau . sejahatjahat aku .. aku cakap depan . tak main la cakap belakang . harta aku pun kau buat macam harta kau . sebab aku jenis .. tahu amek tahu bagi balik . tapi kau ni takde manners . amek tak cakap . tetiba je aku tengok da ada kat kau . ramai lagi nak kawan dengan aku . sebelum mengata aku . tengok diri sendiri . kesempurnaan datang dari Allah . kau takde hak nak judge aku sampai nak cakap aku ni teruk .

erm takpe la .. joyah doakan dia berbahagia dengan kawankawan joyah yang lain . 
itu je la ..

kbai .

#now listening-jangan diucap selamat tinggal (shades) *layan perasaan sendiri
copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

syafiqakarim said...

jangan sedih sedih joyah.
eh....
biasa la..kes kwn makan kwn ni pemes
di kalangan wanita

sya-ieda said...

@syafiqakarim joyah taktahu la nak sedih ke nak sentap ke nak tacing nak bengang . joyah tahu joyah tak perfect tapi die tak bleh judge joyah macam tuh :-(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...