21 February 2012

.time kecikkecik je la syg.

.salam.

heyyy peepss . dah lama kan joyah tak membebel kat belog ni . korang sihat tak ?? kalau tak sihat tuh cepatcepat pergi kelinik ye . makan ubat ikut time tau *anak nurse da membebel* .. percaya tak joyah balik KL hari ahad . kehkeh . macam tak percaya je kan . betol joyah balik hari ahad .. sebab jumaat sabtu dengan pagi ahad . joyah ada event .. jumaat malam ada opening event open day kolej . ada pertandingan hakka dengan cheers .. lepastu sabtu ada latihan dikir barat .. err joyah take part dalam dikir barat . jadi tukang karut lagi .. hihi .. nanti joyah tunjuk kan video tu . hihi . lepastu dikir barat .. kolej joyah dapat no 2 . oke lettew .. *tengok la siapa tukang karutnya :-)





cepat cari joyah (-:
lepas je habis dikir barat . joyah terus tukar baju balik KL . tak sabar nak jumpa si jantung hati . lebih kurang pukul 2 joyah da sampai KL . ala melaka KL 1 jam 45 minit je pun . kalau da sampai KL mesti la si boipren tuh amek joyah kan . apa guna ada boipren yang ada otromen biru tuh . hihi . amek joyah terus pergi popular book shop dekat KL festival . dia nak abes baucer buku . tapi dia ada RM50 lagi . pastu joyah kena marah dengan dia .. sebab joyah on phone dengan kawan . actually dia tak suka .. tapi joyah takut ada hal emergency yang kita taktahu kan . pastu dia membebel .. sentap joyah . pastu balik rumah . joyah merajuk . kuikui . dah la perut lapar . nak ajak makan .. terus terbantut . balik rumah . petang tu .. 
joyah : awak .. sye nak pergi makan . nak ikut ?
boipren : kenapa tak cakap tadi ?
joyah : tadi tak lapar .. sekarang baru lapar .
boipren : malam nanti kita pergi pasar malam .
malam tu pergi pasar malam . atas motor .. tak cakap pape pun . muka joyah masam je . merajuk kan . kuikui . pastu .. da sampai kat pasar malam ..
boipren : awak nak makan pe ni ?
joyah : erm entah la .. *muka selamba*
boiipren : tak habes lagi merajuk ? *die tarik pipi joyah*
kemudian berbunga la balik hati joyah . hihi . hati joyah kan selembut marshmellow . kuikui . esok pulak joyah balik KL .. dia hantar joyah .. sampai TBS . kitorang meredah hujan sesama .. tapi joyah geram betol .. bila dia gelak kn joyah ..
boipren : ni ke awak time kecikkecik dulu .
joyah : ye la ..
boipren : lain betul rupa .. macam laki .
joyah : ppfffftttttttttttttttt -___________-
gigit kang pakwe ni ..  macam laki ke ??


errrmmm oke joyah nak pergi mandi .. joyah nak pergi rumah anne nak buat muffin untuk assignment .
*joyah bangun pepagi nak hupdate .. semata-mata nak dapat kan line macam air terjun :-)



kbai .
have a nice day peeps 
-_____________-

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

hawiz said...

uitm eh?

sya-ieda said...

@hawizyup (: . npe hawiz uitm melaka jugak eh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...