08 November 2011

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

.salam.

sye ni tetiba pulak tergerak hati nak try one segmen ni .
maklumla blog atau pun diari kesayangan sye ni tak sampai pun 100 follower kan .
HAHA so why not sye cuba je la join je kan . sebab kita boleh kenalkenal dengan blogger lain kan


eh kalau korang nak join pon boleh . tapi hanya untuk blog yang follower tak sampai 100 tau .
kalau korang nak join korang tonyoh sini



copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

6 comments:

Miss Nadya said...

Salam n thanks join...jom blogwalking dengan rakan taulan..senarai nama sudah di keluarkan di entry

Segmen Miss Nadya :: 100 Follower Ke Bawah

Yana yani said...

salam..tempahan header free for new beginner nak tak?..jum ke blog saya..FREE JER!!

firnisa said...

salam kenal dari segmen yang sama...sudi2kanlah follow blog saye ye...:)

http://firnisaforever2283.blogspot.com/2011/11/segmen-miss-nadya-100-follower-ke-bawah.html

Miss Nadya said...

jom join Contest Klik Dan Like Fan Page .

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

Miss Nadya said...

jom join Contest Klik Dan Like Fan Page .

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

nita said...

hye !
salam perkenalan ...
follow awak dr segmen yg same.
jemput singgah blog saye yer ?
btw,nice blog! : segmen miss nadya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...