08 November 2011

tips : rambut sihat

.salam.

kalau nak cerita pasal rambut dengan saya ni .... ala sye malu la . rambut saya bukan lawa pun . tapi tak bermakna rambut sye ni curl OKAYYY . take note . okaayy kali ni sye dengan rasa rendah diri *memang da rendah pun .. nak share la sikit tips nak sihat kan rambut . SHARING is CARING and LOVING but if u sharing with my love you will be dying HAHA . ganas tak ..

okayy tips sye ni senang je . anda hanya perlukan limau nipis . anak dara mesti kenal limau nipis kan . kalau tak tahu tu nampak sangat anda ni tetttttttttttttttttt ....

limau nipis tu anda belah . lepas tu perah dan lumurkan dekat rambut tuh . ingat buat sebelum kurang mandi . kalau sye buat sebelum nak mandi petang . amalkan 3 kali seminggu . INSYAALLAH rambut anda akan nampak sihat dan cantik .  eh copcop lupa nak habiskan . lepas lumur kan . biar kan dalam 30 minit lepas tu masa mandi baru bilas .

ada lagi satu . korang boleh guna santan . kalau guna santan ni . pun sama juga . cuma yang sedap nye bila kepala korang diuruturut di massagemassage . HAHA . sebab better santan ni korang mintak la orang yang lumur kan .

okayy itu je tips buat sementara ni . nanti sye kongsi lagi okayy

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

smilenajah93 said...

wah bgus nie . thanks share :)

si cokolat said...

@smilenajah93
its okayy . tak baik kedekut tentang kebaikan .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...