09 November 2011

kakak..datang sekolah adek eh esok

.salam.
adek : kakakkkkkkkkkkkk .. cantik !!!
sye   : baru tahu ke dek ?
adek : kakak .. jom main kat luar
sye   : he ye la jom .
adek : kakakkkk . esok datang sekolah adek tau . ^___^

amboiiii sejak bila budak kecik pandai membodek sye ?? siapa yang ajar ni . nak je sye debikdebik orang yang ajar die membodek sye . patut la ajak sye keluar . main badminton konon . baru main sikit semput . HAHA . takpe takpe sye paham budak kecik . time main tu . perghhh giler la ayat die . 'kakak baik , kakak cantik , kakak wangi ' woittt selalu kakak kau ni busuk ke ? kakak kau ni jahat ke ? tampo jugak budak kecik ni . kuikui .
afiq , 9thn , single , minat? jumpa sye dulu !!
nak jugak amek gambar . eleh penat konon . baru main tak sampai 15 minit . pastu boleh senyumsenyum lagi pulak . masuk rumah amek roti . 'lapar kak..' hurghhh tampo jugak budak kemek ni . HAHA .

kakakk .. datang tau esok . pakai lawalawa.
da barai raket ni adek sye keje kan 

sampai putus tali raket tu dia kejekan . sematamata nak bodek sye . grr . sumpah kelakar budak kecik ni . okayy la budak kecik . kakak pegi sekolah kau esok (tadi) . perghhh giler ha semangat budak kecik ni . nak ajak sye , dia yang kejut sye bangun pagipagi pukul 5 . woiiitt pukul 7 la nak gerak . cepuk jugak budak ni . hurghhh . bangun la jugak .

antara sekolah tertua dekat KL 
dalam pukul 7.45 pagi camtu la sampai . ingat kan event ape . event korban rupanya . sye semakin pelik da kenapa sye kena datang . pastu sye ikut la adikadik sye . rupanya budakbudak kecik pergi tolong pegang tali lembu . HAHA . ye sye tipu je . diorang nak suruh sye tengok lembu tu kena sembelih . agagagagagagagaga .
pastu sye pun da bosan . sebab event tu hanya warga ibubapa je . wuuuushh . sye belom kahwin and belom lagi jadi warga ibubapa . ngee .. 

cantik diana pakai shawl 
kalau da membosan ape lagi . layan majalah la . makin mahal pulak majalah ni .  




copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

shazmir said...

wah,,,sweet nye awk...

si cokolat said...

@shazmir
ape yang sweet nye sye ni ?
#malu da ni hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...