15 November 2011

.maaf sye bukan jiwang.

.salam.

alhamdulillah . sye bersyukur kepada ALLAH kerana masih lagi memberi sye peluang untuk bernafas di atas bumi nya selama 19 tahun ni . #semalam birthday sye . wish cepatt .. ngee gedik je . macam da lama je kan sye tak share cerita pasal sye dengan boipren . bukan niat nak menunjuk . tapi kte hanya bercerita tentang sesuatu yang sangat menarik .

semalam kan birthday sye . so sye mengharap la boipren sye ni menjadi orang pertama yang wish . err tapi sedih je . ala lelaki memang camtu . susah sikit nak jadi orang pertama . HAHA . da masak sangat da perangai lelaki .
sye : awak boleh la guna freecall yang sye dapat kat sim yang sye bg awak tu  #bg hint
boipren : selamat hari lahir syg . love you ..
sye : *err baru nak wish . nak je sye debik kat die*
pastu malam semalam pulak kitorang ni text la . sye ni tak boleh la kalau tak text dengan die sehari .. sebab nanti rasa lain je . cuma hari tu je sye tak sihat . mak sye yang pegang phone sye . HAHA kejam tak mak sye
sye : awak .. sayang sye tak ?
boipren : mesti la
sye : what will you do to get me ? *bajet omputih je aku ni hehe
boipren : apa tak paham ???
sye : err saja je kan . apa awak buat untuk dapat kan sye ??
boipren : pe you nak ? 'you jump i jump'
sye : ape jumpjump ? jamban HAHA .
boipren : sye akan buat apa sahaja  . klu 'ku sanggup pegang bara api', 'akan ku renang lautan yang berapi' or pape je ayat jiwang tu tak oke . sye masih waras .
sye : err *eleh dalam hati ada taman . siap ada kupukupu lagi tu*
boipren sye ni memang bukan orang yang jiwangjiwang . tapi kekadang tu dalam hati tu ada taman . siap ada bunga dengan kupukupu lagi . HAHA . tapi tu la die memang tak nak ngaku . HAHA . sye suka sangat kena kan dia . ngee . lepas tu kitorang ni suka buat flashback masa zaman bercinta mulamula dulu .
sye : awak .. tau tak masa kita pergi PD dulu .. sye takde boipren tau .
boipren : then ?
sye : balik je dari PD tautau je sye da ada boipren . pelik tak .
boipren : masa kita pergi PD sye pun takde girlpren . balik KL je da ada bini .
woitttt jangan buat sye blushing la . debik kang . korang boleh la tonyoh sini kalau nak tau camne kami bercinta .
boipren : awak .. kalau sye buat awak jeles pun , sye gurau je . takde maksud pun .
sye : ..
boipren : kalau sye gatal pun , sye gurau je . jangan la amek serius
sye : tau . tapi nak buat camne da nasib awak dapat girlpren yang memang kuat cemburu .
kan seronok harihari kami camni . kami ni memang kuat gado . tapi gado manja je la . sebab gado manja itu seronok . sebab gado manja tu menguatkan lagi kami . #woooow giler~~~ erra dalam sembilu jiwang siott. 
kalau kitorang gado besar pun tak boleh lelama . satu jam gado 5 minit lepas tu da okayy :)




copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

4 comments:

Marina said...

manis zaman bercinta ye dik? take care :-)

sya-ieda said...

@Marina baik kak :) insyallah .

smilenajah93 said...

amboi , seronoknyaaaa ~ dh berapa tahun nie :)

sya-ieda said...

@smilenajah93 HAHA setahun 3bulan 2mggu 5hari je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...