16 November 2011

.itu adek sye bukan anak ye.

.salam.

harini kepada semua budak sekolah boleh tak sye nak pau setiap sorang RM50 . maklum la harini kan semua dapat duit bantuan yang kerajaan bagi tu kan .. RM100 lg .boleh tak .. sebab sye nak phone baru .. ngee . lagipun budakbudak mana boleh pegang duit banyak nanti hilang . pastu kena marah . kesian korang nanti . so apa kata bagi sye RM50 tu .

tadikan sye pergi sekolah adek sye . sebab nak amek duit bantuan tu la . erm sampaisampai je . saya jumpa la cikgu budakbudak ni . tapi cikgu dia kata tunggu kejap . pastu cikgu dia kata ..
cikgu ETON : kakak afiq kan . meh la amek report kad afiq
sye : err .. okayy
tgk report kad... bagus je .. pandai jugak
cikgu ETON : afiq ni suka berkebun , pandai dia berkebun
sye : owh *taktau nak cakap pe . dia memang cikgu , kat rumah dia ni rajin melukis jugak ..
err korang nampak sye ni da larik dari apa yang si cikgu eton ni cakap . kuikui . maklumla zaman sye sekolah semua mak ayah yang amek . tapi time adek sye pulak kena amek . grr . practice . nanti time da kawin sye amek untuk anak pulak .. fuhhhhhhhhhhhhhhhh berangan betol minah ni .. okayy lepas tu jumpa cikgu lain pulak..
cikgu ZAILA : kakak asyraaf . meh la amek report kad si abang ni.
sye : baik cikgu .*ada improvement sikit HAHA
cikgu ZAILA : si abang cam biasa la . suka aktiviti pentas .
sye : betul tu cikgu . kat rumah pun dok bergelekgelek je la dia tu . 
hurmm pastu guru besar turun .. cakap pasal duit bantuan ..
gure besar : nama anak siapa kak ?
sye : errr #nak je aku debik cikgu besor ni . grr
apa akan anda lakukan . 

ada rupa mak orang ke ??

adek okayy BUKAN anak 

report kad adek kesayangan


copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

4 comments:

Susan said...

Hehee... mesti malu tesipu2 time cikgu besar ckap cam tu kan? :)

sya-ieda said...

@Susan err rasa nak penampor pun ada . ada rupa mak orang ke ida ni . huhu
#nak pegi buat plastic surgery la :D

Pendamba Mawar said...

hehee.. guru besar da rabun tuuuuu..

sya-ieda said...

@Pendamba Mawar tak . buta da pon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...