14 November 2011

.selamat hari lahir syg.


.salam.

hari ni genap la sye berusia 19 tahun . masih muda . masih single . but NOT AVAILABLE . #eleh perasan je la kau ni ida mana la ada orang nak dekat kau . kau bukan cantik sangat pun . hurmmm . tapi kali ni sye tak dapat nak celebrate birthday dengan boipren sye on the actual date . sebab hari ni jugak dia tengah FINAL EXAM .

I WISH YOU LUCK SAYANG .
sye hanya mampu berdoa dari jauh je awak .
T____________________________T

actually sye da celebrated dengan boipren awalawal lagi . hehe . kalau tak sempat baca entry meh tonyoh sini .
sye tak teringat pon hari ni da 14 nov . grr . tapi sye tak rasa nak sambut or what so ever la . sebab sye nak sambut dengan siapa ?? sebab sye tau takde orang yan akan ingat birthday sye . sedih giler kan . ye la sye kan hujung tahun . okayy la apa yang sye nak wish dekat sini ..
1. semoga sye mendapat keberkatan dari ALLAH 
2. semoga sye mendapat keluarga yang bahagia 
3. semoga si boipren sayang sye seumur hidup dia 
4. semoga hubungan kami berkekalan .
5. semoga sye mendapat apa yang sye hajat kan 

by the way . terima kasih diatas segala wishes anda di FACEBOOK . nampak nya anda di facebook lebih menyayangi sye . grr . *ayat kipas* .

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

3 comments:

alya said...

hi, bday kite same la.
19 on 14nov2011 :)
happybelated birthday ye :)

alya said...

hi, bday kite same la.
19 on 14nov2011 :)
happybelated birthday ye :)

sya-ieda said...

@alya
hi alya . oh yeke . hehe..
so happy bday to awak jugak eh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...