15 December 2011

.memang da jadi tempat LEBAH MEETING.

.salam.

awww rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dekat belog sye ni . rindu sye tak ... rindu tak nak dengar sye membebel tak tentu pasal . ngee . baru sebulan sem baru start . tapi assignment sye je da sekarung guni . memang macam nak terbalik dunia ni buat assignment . malam buat assignment sampai pagi . pastu terus siapsiap mandi pergi kelas . dalam kelas tidur . ngee . acane tuh ?? siang dengan malam pun da tak kenal . sebab non-stop buat assignment sambil berfesbuking . grr macamne nak buat assignment dengan pantas cepat dan betul kalau banyak sangat mata tertumpu de kat fesbuk tuh . grr . HAHA . bawakbawak mengucap je la tengok perangai sye ni ye .

sye dengan roomate ni since part 1 sampai da part 3 dapat bilik yang sama . pastu 24 hours pun muka diorang jugak sebab kelas ktorang ni sama . orang kata kitorang 1 dalam 1000 . sebab jarang dapat bilik , course ngan roomate yang sama sepanjang sem . termasok la ko . eh chupchup . apa sebenar nya main point kan . sye bukan nak cakap pasal ni tapi nak cakap , kesian roomate sye termasuk si illegal ni .

tau tak nak dekat 3 minggu bilik sye kena ganggu . kena kacau dengan si lebah yang nakal ni . tiaptiap pagi je ada la dalam 15 ekor atas lantai berterabur . harihari nak kena bangun ketukketuk lebahlebah tu sampai dia da tak larat nak bangun terbang . HAHA . pastu sapu la keluar bilik . kalau sehari dua kitorang tahan lagi . tapi ni dah nak dekat 3 minggu . apa celop kann . nak ketukketuk pagipagi . grr . sampai kawan sye boleh kena sengat dengan lebah 3 kali dalam 2 hari . perghhhhhhhhhhhhhhhhhhh . wa cakap lu . wa kesian tengok budak ni kena sengat . pastu si illegal pulak kena sampai pergi medic bukan dapat mc . siasia je tak pergi kelas 3 hari . semua ni sebab lebah . ohhhh damnnnnnnnnnnnnnnnnn .

kitorang ni plan nak buat report dekat pejabat kolej . tapi pejabat kolej marah warden kitorang . nama dia CIK SITI . sebab kebajikan student yang duduk kolej ni da terjejas . then nak buat report dekat CIK SITI . tapi dia ni kadang ada kadang takde . da macam biskut oreo pulak . perghhhhhhhhhhhhh memang geram . setakat ni sye dengan roomate sye si wawa ni je belom lagi nak disengat nya . sabo je la .

#PERHATIAN
PERMAISURI LEBAH BOLEH TAK BUAT SARANG DEKAT TEMPAT LAIN . JANGAN BUAT SARANG DALAM BILIK SYE ATAU DEKAT POKOK DEKAT DENGAN BILIK SYE . PENAT LA NAK KETUKKETUK ANAK BUAH LEBAH YANG LAIN . HARIHARI ADA JE LEBAH YANG MATI . BUKAN SEKOR TAPI BEEKOREKOR . SO PLEASEEEE .



copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

1 comment:

Edy Fee said...

kanpa lak..haha semua nak berckap la tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...