12 December 2011

.layan kan je la.




.salam.

 haaaaaaaaa . home sweet home . hehe . last week sye balik KL . actually tak plan pun nak balik . cewahhhh . tipu lettew . hari ni nak balik . 3 minggu da plan . kahkah . tu nama nye eksaited terlampau . HAHA . sye ni memang plan nak balik jumaat pagi . sanggup nak skip kelas pagi dengan petang . tetiba hari khamis malam tuuu

haaaa . nampak tak berguna jugak FB ni . ingat FB ni tempat potpetpotpet je ke . kekadang , any info pun kat fb je . HAHA . lepas tu sye kira nya skip kelas petang tu je la . sebab awalawal da beli tiket nak balik KL ni . HAHA . macam KL tu jauh sangat . hihi . so sye balik dengan suzi . sye pun da berjanji dengan boipren sye ... sebab kitorang nak pergi tengok movie . so sye sampai KL dalam pukul 2.45 camtu la .. pastu kan kalau sampai tu mesti la sye carik boipren sye kan . hehe . #gatal . pastu da jumpa boipren sye , boipren sye pandang sye dengan pelik gila . *da kenapa pulak ? aku salah dress up ? .. untuk pengetahuan korang la kan . entah kenapa time tu tetiba pulak , sye macam nak pakai baju kurung . hehe . lepas beli tiket , sye pun balik la . perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gadis melayu nak naik motor . HAHA . gila tak ayu ! kehkehkeh .


pastu sampai kat area rumah sye .. kitorang naek putra sampai KLCC . kitorang tengok OMBAK RINDU . kesian boipren sye . dia ni jenis tak layan jiwangjiwang . dia jenis melayan  cerita perangperang . grr . memang dia dengan sye ni contrast sikit eh . tapi dia nak jugak ikut kehendak sye . HAHA . terima kasih boipren .
time tuh gsc tuh bukak 2 box . tapi box 1 tu mmg da penuh la . tinggal box 2 . yang kosong tu pun kat bawahbawah je . kalau tengok memang mendongak la . grr . tahan je la tengkuk tu .

masa tengah tengok movie tu
boipren : syg , ngantok la ....

sye : tido je la . ni ha bahu sye tebal dengan span baju .
boipren terus je la layan cerita tu . cerita tu sangat seronok .. lepas tu handsome gila AARON AZIZ .  HAHA . lepas tu . yang boipren sye ni nganjeng sye ...  grr . kebetulan time tu sye pakai tudung bawal . die kesat mata sye dengan tudung sye . eh padahal sye tak nangis pun . betul . tak nangis .



haaaa nampak tak commentcomment kat atas ni . boipren sye suka sangat usik sye . hehe takpetakpe sye suka ... HAHA . si dhiya siyesly kitorang tak pernah jumpa . tapi cara kitorang dekat fb sangat menunjukkan macam kitorang ni kenal . HAHA . lepastu tengok wayang .. * maaf gmbr kecik


copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

gmiDOTstudent09 said...

sweet blog . i follow
follow me back at http://speechless009.blogspot.com/2011/12/cita-cita.html

mira maisara said...

ala..bestnya dia tengok citer tu..kite xsempat pon..
p/s tunggu kat youtube jerla D:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...