10 November 2011

.debik jugak kang.

.salam.

*amboi sikitsikit post entry pasal kau dengan boipren* okayy korang menyampah ke . jangan la menyampah . kalau menyampah nampak 'x' dekat tab atas tuh . so tekan close je okayy . biar la sye nak post apa . ni maknanya sye tengah kebosanan . HAHA .

semalam sye post entry pasal nak pergi jusco yang tak jadi tuh . tak sempat bukakeh . takpetakpe . meh tonyoh sini . pastu hari ni memang confirm jugak pergi jusco . ye la esok pepagi lagi boipren sye tuh nak balik da . sobsobsob .. T________________________T shreeeetttttttttttttttttttttttttttt #hembus sat . ngeee . kitorang gerak dari rumah sye macam dalam pukul 2 . janji pukul 11 lebih . lepas tu makin lewat pulak . pastu sye yang da siap nih . tunggu dia adalah dalam 2 jam . grr . takpe la . sebab dia yang datang rumah sye . pastu apa lagi merempit la pergi ke jusco dekat wangsa maju .

lepas tu sye masuk bookshop sebab nak cari novel la kan . takkan nak cari ikan dekat situ pulak kan . ngee .
boipren : awak cari apa ?
sye : cari novel la .
boipren : owh
sye : tau la awak tak minat .
boipren : jangan nak cari yang merepekrepek .
kesian sye tengok die ikut je mana sye pusing . HAHA . after that apa lagi . perut memasing membela harimau yang kelaparan giler . perut sye da berbunyikbunyik #nasib baik dia tak dengar . ngee . lepas tu apa lagi lunch la sesama . time lunch tuh sikitsikit rozita che wan .
boipren : awak . nida nak jumpa dengan rozita che wan .
sye : NO WAY !!
boipren : ala kenapa ?
sye : jangan nak mengada sangat la . kalau nak sangat . bawak sye sekali !
boipren : =_____________________=
hmmmm nak aje sye debik boipren ni . kalau da lelaki tu . memang la . pantang tengok perempuan cantik .. okayyy sye tengah berasap ni . ~)^.^(~  ... bukan sye tak suka si rozita che wan tuh . tapi nanti sye makan hati . sebab dia kan cantik . #dengan artis yang tak kenal kau pun nak jeles . gedik betol . kehkeh . lepas makan kitorang berjalan lagi . lepastu sye ternampak cool blog . perghhhhh da lama giler tak dapat cool blog .
sye : awak . eh cool blog la
boipren : pegila beli . ngidam kan .
sye : ala tapi perut sye sebu giler nih
boipren : tak baik la tahantahan .
then sye pun beli jugak la kan . seperti biasa . favourite flavour CHOCOLATE OREO + PEARL . okaay lepas ni spe nak belanja sye . make sure flavour tu okayy . ngee . very the demand . sye pun hulur la cool blog sye dekat boipren . sebab dia tak pernah rasa kan .
sye : nah rse sikit
boipren : shrutttttttttttttttttt *sedut . pastu buat muka pelik
sye : HAHA *gelak menganjing
boipren : tak sedap la . heee yang tak sedap ni pun boleh buat meniaga kan .
panas je sye dengar . pastu sye perli hot and roll dia . HAHA . balas dendam . lepas tu lepaklepak la kejap . tengahtengah lepak tu . die melayan hot and roll die . sye tengok je la . nak telan da tak boleh sebab perut tengah sebu . pastu oleh kerana keadaan darurat . tak de air lain . TERPAKSA sedut jugak cool blog sye .
sye : awak tengok pe ?
boipren : tengok couple tuh macam kita kan .
sye : apasal ?
boipren : sebab girl dia pendek macam awak 
grrrr . dushdush . debik jugak pakwe sye nih . eleh yang pendek ni jugak dia sayang . lepastu . kitorang gerak pergi titiwangsa . makan kek .
sye : kita nak wat pe kat titiwangsa ni?
boipren : kita makan kek ni . kek ni sye beli untuk awak la
sye : lambat lagi la ..
boipren : ala time tu sye takde kan .
sye : #terharu la gilaaaaaaaaaaaaaaaa ....
ahhhhhh semput jari sye menaip . maklum tadi jari melecur kena air panas . huwarggggggggggghhhhhhhhhhhh .
erm . hurmm esok dia nak balik ipoh da . dia balik KL 24hb nanti . minggu depan sye nak balik uitm da .

semoga perjalanan awak dirahmati ALLAH sayang .



copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

7 comments:

cik yuyu said...

so sweet.. klakar...

si cokolat said...

@cik yuyu
HAHA . terima kasih . bukan kelakar daa . nakjadi giler da

innovator said...

sedap la lagu ni..tajuk dia ape ea??anyway,da follow awk,follow lek ea..tq

~miss dyeLa~ said...

alah.. sweet...!!

si cokolat said...

@~miss dyeLa~
thx dyela . bukan sweet tapi couple paling giler

Cik Etel said...

Pendek mcm awak.! hehhe

si cokolat said...

@Cik Etel
haiphaip . babab kang . nak kene debik jugak eh ??HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...