19 December 2013

sebelas haribulan dua belas tahun dua ribu tiga belas

Assalamualaikum ^^

sekarang ni kita dah nak final . pejam celik pejam celik je eh dah nak hujung tahun . kejap je sekarang masa berlalu . tahun ni tarikh cantik orang dok sibuk riuh 11.12.13 .. sibuk pasal si che ta tu nak kahwin  laa . pilih tarikh nak cantik aje .. awak tu bukan muda lagi . sorry to her fans .. kita tak minat dia .. sebab dia tu macam entah laaa .. tapi kita pun ada jugak cerita sebalik tarikh ni .. gitttewwww :D

tak lama lagi kan nak final .. then kita kena amek subjek akaun pulak sem ni . ekceli kita ni bukan budak akaun zaman sekolah dulu . tapi mungkin sebab kita suka subjek mengira ni .. so ada kawan-kawan kita ni nak belajar sesama dengan kita . nak dijadikan cerita .. ada kawan kita 2 orang lelaki nak belajar so kita cakap okay laa ..

masa tu ajar empat orang kawan kita . 2 lelaki 2 perempuan .. disebabkan hari kitorang belajar tu library tutup .. so kita belajar la dekat surau dekat belakang kolej . dalam kekusyukan belajar ni .. kitorang tak sedar dah pukul 11 malam rupanya . and rules kolej perempuan pagar kena tutup pukul 11 .. lepas RS pun datang check and remind before 12 , 2 orang jejaka ni kena keluar jugak ..
me: ala jip , takpe , aku hantar kau sampai depan pastu sama-sama la jawab dengan orang tu
ayeen: ehhh taknak laa . aku sanggup panjat pagar ..

okay masa belajar dah tamat . dengan pantas memasing kemas .. lepas tu si ayeen boleh pulak check pagar belakang . kot-kot ada ruang yang dia boleh selit kononnya . haihhh *macam taktahu pulak saiz badan sendiri* si ajip ni pulak dah redha nak menjawab .. dengan secara tetiba kitorang yang ada dekat tempat kejadian terkejut tengok si ayeen yang badan dia comel sikit dari ajip ni panjat pagar tu . dan tetiba si ajip ni berlari sepantas kilat kauuuu  panjat pagar .. *pap pap pap pap* terus lompat keluar . tapi si ayeen ni boleh tersangkut dekat pagar tu . hahahaha

ayeen pun apa lagi melompat keluar tapi bergolek la dia atas jalan . kitorang yang tengok ni gelak kemain lagi lepas si acha ni boleh pulak cakap ..
acha : idaa kau tak rasa ke RS tu usha kita kat tingkap
me & zalia : *terpandang acha at the same time dan terus pecut*

hahahahahahaha inilah pengalaman pertama perangai ni .. sampai ke bilik kitorang gelak tak berhenti . hahaha . sampai ke esok pagi . then dalam group whatsapp kelas diorang boleh mention tarikh 11.12.2013

kbai ^.^

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...