03 December 2013

kenangan terakhir final semester

kejap eh guwa nak godek balik gambar . maklumlah guwa banyak benor simpan gambor . jadi dah lupa folder mana guwa letak .. 

okayy dah boleh mula balik . hikhik 

assalamualaikum ^^

korang ingat persahabatan yang kami jalinkan selama dua tahun setengah tu boleh dibuang macam tu je ke .. setiap persahabatan itu harus diselitkan kenangan . kenangan yang takkan boleh dijual beli dekat mana-mana . jadikan satu persahabatan sesuatu yang bernilai . jadi persahabatan ketika kami di lendu dulu tak berakhir macam tu je . lagi sekali kami ciptakan satu kenangan .. kenangan yang pertama kami dinner satu kelas . boleh tonyoh sini , sini dan sini juga ^^

kali ni kenangan kami ciptakan di pantai tanjung bidara bulan 3 *cerita berbulan baru harini nak update* maaf ye . seperti biasa . kisah transport kita uruskan . tapi orang yang buat servis kereta tu boleh pulak terbagi kereta yang kita nak sewa tu dekat orang lain . me so upset pfffftttt .. okay kena cari solution lain pulek . nasib baik kawan kita (kak umi) ada no servis kereta sewa yang lain . kalini . kita berpicnic . kak umi masak nasi lemak . hmmmmphhh sedap . mari kita hidangkan gambar . *maaf kengkawan .. ada gambar yang dah hilang .. (T.T) so ni je la mampu nak update .. 

mereka bahu ketiga saya disaat saya sedih dan gembira :')

tempat mengadu bila bergaduh dengan pakwe ^^

bersama si cantik AM110 D
meet syira , amirul faiz (kito) & mubarak (mat)
briefing game ^^

*buddyz SP ..... (tak ingat) takkan terpisah* caption paling sesuai :)

sesi tukar hadiah . tapi yang ni paling unik . hahahahahaha


from left top : haffiz , faiz , mat
2nd row top left : mira , rehan , jannah , ummi
yang terselit tu : kita ^^
3rd row from left : ika , anith , syira , nizar , kak umi , kak aisyah , jujue
down left : zura , baha , fatin , haziq , amirul faiz , akhmar
they were part my memories , they were part my strength . proud to have them and proud to be part the class . even kita hanya 2 sem jadi class rep , tapi cooperation diorang sangat superb . if kita mintak tolong or budak perempuan mintak . mereka tak pernah mengatakan tidak .. we're like family . sharing everything together . termasuk sharing jawapan test kuiz . hahahah oopppss .. thanks for give me another memory .. ada yang kita dapat jumpa dekat shah alam .. ada yang takdapat sambung study . takpe .. fesbuk , twitter , whatsapp dan wechat kan ada . hihihi .. 

kbai .. nak sambung zzzz 

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...