18 October 2012

.train punya pasal.

.salam.

hahhhhhh seronok betul bila holiday da start . heaven gila . kalau da tidur atas katil tu . wooo rasa taknak bangun tinggal kan katil . *walaupun tilam makin nipis* joyah balik KL hari selasa . ingatkan petang dapat la jumpa buah hati . tapi err musim hujan pulak . tiap-tiap petang asyik hujan je . sampai ke malam pulak tuh . joyah kena la tunggu esoknya .. esoknya hujan jugak petang ..
joyah : awak hujan laaadia : kat opis pun nak hujan 
joyah : )':
dia : kita tunggu malam 
okayy tunggu malam . sementara tunggu malam . joyah layan tv . actually joyah ni da takde selera nak tengok tv . sebab da biasa kat kampus tak tengok tv kan . so .. tv ni da failed nak ngorat joyah . joyah lagi suka tengok ngetop .. haha teringat kat roomate . nak sebut laptop tersebut ngetop . comel gila . tetiba henpon joyah bunyik mesej
dia : sayang da tak hujan .
joyah : *lari tengok tingkap* ye la
dia : kejap lagi saya datang
joyah : kalau ye pun . pukul 8 la .
dia : haa okay
lepastu kitorang pergi bank in duit kejap . mak joyah bagi duit suruh bank . ada beberapa keping note . da masuk mesin . tetiba boleh pulak mesin muntahkan balik sekeping 50 . joyah masuk lagi . muntah balik . boipren joyah try guna duit .. pun takboleh jugak sampai kan . duit dia da takde rupa 50 . haha . jahat punya mesin . lepas da makan . kitorang balik . sebelum balik . dia bagi joyah coklat . sebab that my favourite . bila da sampai rumah . tetiba ..
dia : sayang . saya otw datang rumah sebab sya tertinggal coklat
haha . macam mana la joyah boleh tertinggal . betul-betul pelupa . memang joyah kena bebel dengan dia . haha .

esoknya joyah datang opis dia . kitorang nak lunch sesama . dulu masa study week joyah nak datang . tapi joyah terlambat . da dalam train .. dia boleh suruh joyah balik sebab tak sempat . nangis weh . sedih . takpe laa patah la balik . joyah da separuh jalan . tapi kali ni joyah keluar rumah awal . tapi train pulak problem . memang bongok betul train ni . boleh pulak stop kat station lelama .
joyah : sayang kali ni train wat hal
dia : kenapa pulak
joyah : berhenti lama gila . erm kalau awak da keluar tapi sya takde . awak pergi makan dulu k . nanti takot  tak sempat
dia : sempat sayang . sekarang kat mana
joyah : kat setiawangsa *padahal dekat wangsamaju*
haha . bila dia tanya kat mana . joyah cakap kat tempat lain . sebab joyah cuba untuk mensempatkan jugak . err . alhamdulillah . nasib baik sempat .. hee . alhamdulillah .. sempat jugak joyah lunch .. er dia je . joyah tak .



kbai
*happy holiday lendurians*


copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

1 comment:

✿Lady Ainaa✿ said...

hahaha lawak la.. btw, ena pun akan rasa benda yang sama dan ena memahami ape yg awak rse.. serius, bnci dengan train

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...