11 May 2012

.saya taknak jadi hipokrit.

.salam.

bila da lama tak hupdate entry . sekarang tangan joyah da start gatalgatal nak hupdate . ngee . okayy semalam boipren joyah temankan joyah . lepastu sembang-sembang dengan . actually semalam joyah dengan dia sepatutnya pergi dating . tengok movie avenger . korang mesti da tengok . mesti best kan . last movie kitorang tengok battleship . tapi dating semalam terpaksa cancel . joyah ni kan bila dating tu kena cancel , joyah rasa sedih gila . #eleh dating je pun .. joyah rasa macam nak nangis je .

masa joyah tengah lepak dengan dia . sembang-sembang la .. dia ni manja sikit . dia selalu mintak joyah urut belakang dia . dia ni cepat je letih .
joyah : awak nak pergi settle kan roadtax pukul berapa ? 
boipren : kejap lagi . 
joyah : baru sedar ke roadtax tu nak mati ? 
boipren : yup . dah laaa jatuh esok(harini) . birthday ex pulak tuh
dengan pantas .. joyah tarik muka . joyah berhenti urut .. dan masuk rumah . joyah tak cakap banyak . joyah bukan cemburu . tapi joyah tak suka . pada joyah . past is past . sekarang dia kena pikir masa depan dia dengan joyah . sampai bila nak bercinta . joyah ni hanya pasang angan-angan nak kahwin dengan dia and having kids dengan dia . joyah tak kisah dia nak story dengan joyah pasal perempuan . tapi joyah tak pernah sebut pasal lelaki lain depan dia melainkan dia yang bertanya . joyah masuk je rumah .. dia pun balik . macam joyah cakap kan .. joyah ni hatinya selembut marshmellow . so joyah dengan berani nya joyah mintak maaf dengan dia . sebab joyah pun da buat dia kecik hati sebab tinggal kan dia macam tu je .

kebetulan mak joyah pesan dengan joyah . bayarkan kad kredit mak . bila joyah pergi kat petronas . mesin tu out of service . yessss . joyah dapat idea . joyah terpaksa mintak tolong pakwe joyah ni bawak joyah pergi carik bank tu jugak . kebetulan masa dia datang rumah joyah balik , joyah tengah buat kuih buah melaka . joyah nak balas bekas puding jagung yang dia bagi joyah haritu . lepas zohor baru gerak dari rumah joyah pergi cari bank . pastu pergi makan kat pizza hut . see kitorang susah gadoh lelama . kuikui . nanti rindu ..




ada satu hari tu .. joyah rasa boipren joyah demam . sebab tetiba jadik romantic die cakap cenggini ..
'' dah lama takde girlpren . sya la yang da bukak pintu hati abang '' 
wekkkkkkkkkkkkkkkkk .. joyah tahu dia gurau . sebab dia bantai gelak lepas cakap camtuh . 
mengong !

sayang .. you know what .. this our look when we getting older



copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

1 comment:

ezyra daniel said...

waaa glerr hebatt laa pix tu..
pndai edit heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...