27 May 2012

1 tahun 10 bulan = 22 bulan = 660 hari = 15 840 jam = 950 400 minit

.salam .



this is wordless saturday . ngee eh bukan cerita ni joyah nak cerita . 
peaceeeeeeeeeeeee yawwwwww

1 tahun 10 bulan 
1 tahun = 12 bulan + 10 bulan = 22 bulan
1 bulan = 30 hari x 22 bulan = 660 hari
1 hari = 24 jam x 660 hari = 15,840 jam
1 jam = 60 minit x 15,840 jam = 950,400 minit
1 minit = 60 saat x 950,400 minit = 57,024,000 saat
selamat hari ulangtahun kita sayang . err harini anniversary joyah dengan buncit ..


awww alhamdulillah
err joyah tak terkata da ni 
for this anniversary buncit bagi joyah

boipren : sayang , saya kat luar ni . keluar la cepat hujan ni .
joyah : *eleeeeeeeeeehh hujan konon* ye laaa
boipren : nah .
joyah : eh apa ni ?
boipren :  kek sempena anniversary
joyah : susah-susah je
boipren : lagipun saya takpenah bagi sya kek kan ?
joyah : eh pernah laaa . masa birthday sya . 
boipren : ye ke ?
joyah : yang kita makan kat titiwangsa tuh ..
apa lagi mengunyah la kitorang kat luar rumah . main suapsuap . haha sumpah macam budak kecik . joyah je yang takde pape nak bagi kat dia . huuuuuuuuuuuuuuu . takpe sayang tunggu anniversary yang 2 tahun eh .

kbai .
nak sambung makan kek .

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

1 comment:

Feza said...

untungla boleh main suap-suap kek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...