16 April 2012

.muffin bluberry cinta.

.salam.

amboiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kemain lagi kan .. suka tengok joyah pergi perang dengan si tikus tuh . okayy abai kan cerita tikus tak guna tuh . ehem ehem .. korang rindu tak kat joyah ?? cakap rindu cepat ! kuikui . dah lama kan joyah tak hupdate belog ni kan .. tapi naseb baik la tak bersawang .. nama je laman sesawang .. tapi tak bersawang kan . kehkeh . mesti korang nak tahu kan ape itu muffin blueberry cinta .

joyah rindu giler dekat buncit joyah ni . dah lama gila tak jumpa buncit . almost sebulan . seriusly rindu . tetiba pulak hari jumaat .. buncit balik buat surprise ..
buncit : awak kat mana sebenarnya
joyah : kat rumah . pukul 1 tadi da balik
buncit : hmm .. orang balik ipoh balik laaa . *membebel
- misscomunication sikit -
joyah : sayang .. tahu tak saya rindu sangat kat awak ..
buncit : awak nak saya buat apa ?
joyah : saya da demam ni .
buncit : rindu sangat ke ?
joyah : eh tak laaaa . cuma setakat seluas lautan je .. -.-
buncit : okayy laaa orang balik KL .. ala ipoh KL sejam je

joyah semakin pelik bila dia cakap cenggitu . kepala hotak dia sejam . masa tuh text da malam .. senja .. joyah mesej adek dia . mencari kepastian yang semakin
joyah : iman . abang balik tak minggu ni
iman : da ada kat rumah ni 

siottttttttttttttttttttt punya boipren -.- kelentong betul .. HAHA . takpetakpe .. joyah teruskan lakonan joyah -.-
tetiba je .. dia mesej .. 'saya kat depan rumah ni' haaaaaaaaaaaaaaa ? oh yeahhhhhhhhhhhhhhhhh memang dia depan mata ... pastu joyahh membebel .. well joyah memang kuat membebel kuikui . entah kenapa joyah tetiba menangis .. mungkin sebab joyah rindu dekat dia . banyak benda joyah nak cerita . then dia cakap 'sorry sayang , saya nak buat surprise' setiap surprise dia .. joyah takpernah marah , tapi joyah lagi suka . sekurang-kurangnya joyah tahu dia masih ingat joyah walaupun jauh ..

okayy sepanjang dia kat KL ni joyah teman dia . kitorang spend time sesama . tapi tadi sweet gila . bila kitorang buat muffin sesama :-) buat muffin sesama . abes muka kena calit tepung .. HAHA . sangat sweet kan . actually masa mulamula bercinta .. joyah buat muffin blueberry untuk dia . lepas tu dia suka . sampai sekarang . then joyah pernah bagi mak dia ..
buncit : mak suka muffin awak .
joyah : yeke ? *muka ada senyum*
buncit : mak cakap untung saya dapat awak . sebab bukan senang nak cari anak dara
             yang tahu buat benda camni . mak cakap jangan siasia kan .


ye ... semua nya kerana 
MUFFIN BLUEBERRY CINTA



kbai ..


copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

1 comment:

armouris said...

terjumpa info ni, pasal demam…. sharing is caring :) - Cara Redakan Panas Demam Dengan Mudah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...