05 February 2012

.hati sye selembut marshmellow.

.salam.

cik joyah kembali berceloteh . terasa macam kat radio . *cik joyah kembali ke udara* hihi . sekarang ni sye tengah bercuti selama 3 hari . negeri lain 4 hari . MELAKA je 3 hari .
sye : prof. kenapa melaka tak cuti thaipusam
prof : melaka takde keling
senang je kan jawapan prof. sye . HAHA . gelak sampai nak cramp mulut ni . hihi . kebetulan boipren sye oun cuti . so inilah masa nya kami berjumpa setelah hampir 2 minggu la tak jumpa . *eleh baru dua minggu belum 2 bulan* eh 2 minggu tu macam 2 bulan tau .. 2 jam tu macam 2 hari . eh betul tak tipu ni . erm mungkin ini la sindrom orang tengah angau kan . oke kali sye nak cerita tentang sesuatu yang tidak di jangkakan . hihi .

semalam sye ajak boipren sye keluar pergi menghabiskan baucer buku . tapi sebelum pergi habiskan baucer tuh kitorang pergilah beli tiket bas untuk sye balik #london :-) masa dalam perjalanan nak pergi TBS tu ..
boipren : kenapa taknak beli tiket tu esok je
sye : nanti takde bas yang stop depan uitm tu :-)
boipren : amboi .. macam anak raja . demand !
sye : biarlah *buat muka* hihi
boipren : amboi sekarang da takleh gurau pulak da .
sye :  -_____________-
boipren : k la . taknak cakap daaaa :-(sye : awak senyap .. sye pun senyap la . hihi
pastu ada satu tren ... tetiba dia cakap dengan sye . HAHA dia cakap *terpaksa oke* . hihi . tahu pun .. pastu dalam tren memang senyap la .. masing masing tak cakap . kelakar betol . pastu masa kat TBS tu ada la miscommunication sikit . pastu sentap eh . dia sentap sye pun sentap . jalan jauhjauh . dia menonong je jalan . tak pandang sye , pastu masa tengah tunggu tren dekat TBS , sye saja cari port yang jauh dari dia . sorang utara sorang selatan , takpenah penah sye buat perangai macam tu . pastu tren pun sampai . sye dalam tren pun satu gerabak . tapi jauh sikit . dalam tren tangkap leleh pulak kauuuuuu -________- sye ni tercaricari dia dalam tren . nampak la jugak . tapi dalam hati sye *dia cari ke aku* -________-

pastu kitorang kena turun dekat masjid jamek . masa nak sampai ke putra tu . sye bagi balik barang dia yang dia tumpang dekat sye .. mata merah menangis da ni .. :'( pastu dapat je tren ke gombak sye pun naik la . tapi die taknaik . sebab sye ada dalam tren tuh . dalam tren sye text die .. sedih uols .

sye : sye tunggu awak kat KLCC kalau awak taknak turun sukati awak . sye taknak bazir kan duit awak ni
boipren :
malas ..
pastu dalam beberapa saat sye nampak die turun .. sye kejar dia . then slowtalk .. tengahtengah slowtalk tu sye menangis depan dia . ooohhh damn HATI SAYA SELEMBUT MARSHMELLO . pastu da membebel . sye pun beli lah tiket untuk balik . kebetulan sye turun ke platform . tren sampai . tapi dia takde . so sye tunggu la dia . pastu next tren pun sampai . mulamula dia nak naik . pastu sye follow . pastu dia undur .. sye pun undur .. dia masok balik .. pastu pintu nak tutup cepat sye masok .. sye diri depan dia . HAHA . pastu dia nak gelak ...
boipren : nape taknaik je tren tadi ?
sye :
sye datang dengan awak . jadi sye akan balik dengan awak *muka serius*
pastu tangan dia gatal eh .. koyak kan sticker dalam tren . sye tarik la tangan dia . dia nak gelak pastu dia boleh control .. hurghhhhhhhhhhhh . sye pun cuba control gelak :-) pastu dia teman la jugak sye pergi popular untuk menghabiskan baucer . pastu pergi makan . hishhh nak makan pun susah . sye ni suap la dia . die *sengihsengih sentap* pastu malam tu sye keluar dengan family pulak . pastu tengah texting
sye : hurm sye fail untuk buat awak happy balik tadi .
boipren : :-)
sye : suka kan sye fail
boipren :
sayang . susah orang nak buat sye happy balik . sayang sorang je berjaya tadi 
-_______________-
oke perasaan berbunga kembali ..
ye joyah mengaku
HATI SAYA SELEMBUT MARSHMELLOW

kbai

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

ainraus said...

omg! kalau i la macam tu. i dah nangis tengah2 orang ramai. :'(
i bet hati you keras jugak. tabah.
hihihi.

sya-ieda said...

yup .. memang hati i keras . tapi keraskeras hati i . i ni SELEMBUT MARSHMELLOW :) hihi . sebab tu i berani buat macam tu . sebab da syg kn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...