12 January 2012

.padan muka diri sendiri.

.salam.

urghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh .. panjang sye ngeluh .. actually sye dalam keadaan yang amat stress . ye stress sesangat stress . ala biasa la student kan . memang cepat stress tapi kena la pandai uruskan stress kte . eh macam mana tak stress .. assignment da menggunung . lepas tu semua nya nak kena hantar serentak . eh takde la serentak sangat . tapi lebih kurang je la . macam minggu ni sepatutnya sye kena hantar assignment law pasal NATRAH hari rabu (11.1.2012) tapi kitorang bodek lecturer law dapat la extend . so hantar jumaat esok . bak kata lecturer human resources ,  UiTM suka keluarkan product yang suka buat kerja last minit . tapi bagus .. -_______________________- tapi sye tak cakap kerja sye bagus :DD

lepastu assignment human resource pasal INTAN next week pulak nak kena submit . err bukan INTAN PAYUNG ... tapi INSTITUT TADBIRAN AWAM NEGARA . mesti korang taktahu kan . hihi -_____-
assignment ni sye discuss dengan lecturer dalam email je eh . zaman da maju . kte guna emel la pulak . penat nak naik tangga nak menapak nak jumpa lecture . haipppppp student tak baik mengeluh . sebab itu la lumrah student. pastu nak buat assignment sye kena time waktu senyap . baru idea nak menaip tu datang macam air terjun . perghhhhhhhhhhhh laju sehh . ermmm heeeeeeeeeeeeeeee banyak nye kerja . kerja melambak pun , tapi status fesbuk laju je berjalan . kiki >______________________<

time tengah stress ni la sye saket . kena food poisoning . erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh . dugaan sungguh . MAKKKKKKKKKKKKKK . pastu sye ni pun bodoh jugak pergi mencabar diri sebenarnya .
sye da ternaik hangin dengan boipren . sye boleh tercakap 'pandai-pandai awak cari sye' .. err sekali kau ... diri sendiri yang merana . ye sye sendiri yang merana . dengan kawan pun sye cakap camtu . lepas tu diorang pun buat benda yang sama ....... -___________________-

serius sye sunyi , sye kebosanan 


aiyohhhhhhhhhhhhhhhhh . boiprennnnnnnnnnnnnn 
i miss you 
:(


kbai 
nak pergi buat assignment 


sambil layan perasaan dan tenung talipon yang takkan berbunyik lagi 
:(

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

3 comments:

Hawa Ahmady said...

kesiannya awak.. jaga kesihatan k.. take care..:)

sya-ieda said...

thanks hawa , doakan ida cpt baik ye :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...