02 January 2012

.new year versi honeymoon.


.salam.

selamat tahun baru semua .. tahun 2011 berlalu dengan manisnya . semoga 2012 menjadi lebih manis lagi .. #oke ini adalah status fesbuk oke ... sekarang impian sye selama ini telah pun tercapai . apa yang sangat seronok nya .. impian tu tercapai pada 31/12/2011 ... kuikui ..

30/12/2011
boipren : awak . esok family sye nak pergi genting . mak sye ajak awak .. jom la ..
sye : errr taktahu lagi la ...
boipren : ala jom la
actually parents sye susah sikit nak bagi sye keluar jejauh ni . maklum la anak dara kan . entah tetiba pulak parents sye kasi pulak . agak nya diorangg tengok muka seposen sye kot . T______________T HAHA . memang hati da melompatlompat gembira la kan . kehkeh . pandai jugak kan sye buat muka kesian . hihi . okay sye pun cakap la dekat boipren sye .. satu malam sye tak boleh tidur . eh bukan eksaited punya pasal eh . tapi sebab memang tak boleh nak tidur .

esok nya , sepatut nya bergerak pukul 6.30 pagi . bak kata boipren la . tapi gerak lebih kurang pukul 8 cenggitu la . pergi breakfast kejap . pastu si boipren ni boleh pulak kena kan sye depan mak die . urghhhh cepuk kang ...
sye : awak .. abes kan la nasi sye ni . pedas la . perut sye ni sensitip sikit . hihi
boipren : eh tadi bukan kte nak due ke ? dalam kereta tadi cakap nak dua ..
sye : *dush di pinggang nya*
boipren : mami , dia bole dengan mami . kuat membebel ni mami .
sye : mana ada 

mak die senyum je tengok perangai kitorang . HAHA . lepastu kitorang gerak naik la .. err boleh tak kalau taknak cerita bebanyak . sebab banyak sangat nak cerita . nak buat entry ni pun makan masa dua hari . grrr .
tengok gmbr je la eh .

#1
#2
#3
#4
#5
haaaa . bila total kan semua gambar ktorang ada la dalam 25 keping . semua nya pakai talipon adek dia . kehkeh . apa guna talipon mahal kan . HAHA . gambar kitorang 25 keping tapi gmbr adek dia sekeping dua je . alahaiiiii .. HAHA . tapi sepuloh je budak ni upload . grrr debik kang . kuikui

meet his lil' brother . iman ..
okayyy . haaaaaaaaaaaa tak larat nak update belog pepanjang . sebab line tenet telah menghancuskan segala mood sye . TERIMA KASIH MAXIS . tenet anda sangat tenat ye ...

kbai 
esok ada kelas pukul 10.30
tolong kejut kan ye :-)





copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

4 comments:

Misz Chocolate said...

so sweet both of you :D i hope i can be like you ! kite just pena kuar jejalan dengan family boyfie kite saje.. holiday blom lagi.. maybe this year :D who knows right ? nice entry ! loove itt <3

Mishter Izwän said...

so sweet, adik dyer malu2 dengan bakal kakak ipar

sya-ieda said...

@Mishter Izwän
dalam gmbr je nampak malumalu . tapiiii .....

munirah said...

untunglaaaa :D very sweet both of u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...