27 December 2011

.happy anniversary.





.salam.

alhamdulillah . hari ni genap la sye setahun lima bulan . 
masih jauh lagi perjalanan kami .

nampak baju kami sama . awww
inilah dia si PENCURI HATI yang tak bertauliah

semoga cinta kita seagung cinta NABI MUHAMMAD kpd SITI KHADIJAH . semoga cinta kita menjadi cinta sehebat SHAH JAHAN kepada MUMTAZ , semoga cinta kita menjadi kisah seperti ROMEO and JULIET , dengan doa semoga hubungan kita mendapat KEBERKATAN drpd ALLAH S.W.T ~amin~
walaweyhhhhhhhh . ayat .... nak bungabunga je . berbulu lettew mata korang baca . kakakaka (:
kalau la boipren sye baca ... confirm keluar air mata dia tengok girlpren dia ni macam orang tak betol .
HAHA.

to MUHAMMAD SHAHKHIRAN
I LOVE U

kbai 
ehhhhh kejapkejap ..
kepada roomateroomate .
roomate sye ni ibarat 'INTAN TERPILIH' la
sebab dapat berroomate dengan sye kan ..
masa part one . muka baik suci je kehkeh . tp.....
happy anniversary la jugak kat korang .
kbai
#betolbetol kbai ni
kehkeh

 

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

wanie said...

bhgia mreka

SAMPAI HATI TIBI LAPAN SIARKAN CERITA NIH!
REMUK HATI AKU
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/khinzir-jadi-watak-utama.html

Mishter Izwän said...

follow sini . follow me back at speechless009.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...