13 October 2011

.ingat lagi tak .

.salam. 

sebenar nye entry sye wat khas untuk en boipren sye . eh entah la kenapa pulak kan . sye nak post entry nie .
ngee . haaa sayang ... ingat lagi tak time kite mulamula kenal dulu . *saje je nak flashback . macamane kte keje dekat situ . ngee . macamane perjalanan perkenalan kte . *ayat nak bungabunga . geli pulak .

time kte keje .. klu sye break .. mesti bie prepare kan break sye . sweet sangat . *sebenarnye nak tumpang sekaki kan . HAHA . terima kasih sayang . you are such a nice friend *at that time . lepas tu ingat tak .. setiap kali kte balik keje . mesti kte lepak takpun dinner dekat kedai makan . da jadi tempat favourite la pulak kan . HAHA . boleh dikatakan memang kte da macam belangkas kan sayang . kat mana sayang ada , sye mesti ada . *not in toilet . kalau orang cari sayang mesti cari sye dulu . *sebab sayang selalu report kt sye everything
even time tu kte takpenah declare pape kan . klu sayang sakit demam pun sayang ngadu dekat sye .  kadangkadang demam pun datang jumpa sye .

ingat lagi yang sayang pernah terlewat bangun nak pegi keje then manager cari ..
manager : syahidah .. akir mne ???
sye         : mne sye tau kak .
manager : akak call die tak angkat pon ni ...
sye         : hurm overslept la tu kot . mne la sye tau sye BUKAN girlfriend die
manager : taknak ngaku lagi tu . eh da cepat call . aku call banyak kali tak angkat . hantu betul 
sye dengan tanpa segan silu call sayang .. 
sye       : woii . overslept ke ?
sayang : hah ?? *suara baru bangun ..
sye       : manager call kau kot . pastu die suro aku pulak call .
sayang : ha kejap lagi sampai . aku siap dulu .

tak lama lepas tu . sayang sampai .. tibatiba .. 
manager : amboiii . aku call kau . satu pun tak angkat .
sayang   : *buat tak tahu je 
manager : syahidah call baru angkat . sekali call je tu .

HAHA . sye yang dengar ni da gelakgelak . lepas tu ingat tak sayang kena pergi ke store lain untuk backup . time kan sye badmood . sebab kenapa sayang kena pergi kenapa tak orang lain .. sedih tau . *tibatiba je emo
HAHA pelikpelik je kan . kesian sayang kan . almost 24 hours kena keje . and balik tu sayang terus text sye . time sye ckp *lega dia da abis keje . esok nye sayang kena masuk pagi . pukul 7 pulak tu . hurm mesti penat . manager da bagi sayang greenlight kan datang lewat . *bukan tak datang langsung . tapi sayang datang awal . siap bawa kan breakfast sye . *sweet gler mamat ni . lepas tu . sye tunggu sayang abes keje . sebab nak kuar

sayang .. ingat lagi tak patungpatung yang sayang pernah bagi kat sye . ala yang sugarbunnies tu . yang comel tu . yang warna putih , pink ngan coklat . sye simpan lagi tau . lepas tu kan sye la yang masuk kan sugarbunny yang warna putih yang suci lagi murni tu dalam beg sayang . HAHA . *sebab sayang da banyak bagi sye :)
terima kasih sayang .. sayang ingat lagi tak time kte nak keluar pegi KLCC dengan amin .. sayang suapkan sye sundae chocolate dekat tengahtengah jalan . lepas tu kan tiba tiba
matsalleh : wooowww . how romantic
kte          : *dok sengih2 :)
#eleh malu la tu .

lepas tu sayang .. kte pernah merempit bersama pergi store lain sebab kawan kte kena transfer situ . sayang sanggup bawa sye . terima kasih sayang . lepas tu kte pergi wangsa walk dengan karoke .. hee best nye . kan best kalau mase boleh diulang lagi .. tapi yang paling tak boleh lupa ... time kte dekat PD . kan mulamula ayah sye tak bagi sye pergi . lepastu sayang jugak pujuk sye untuk slowtalk dengan ayah lepastu ayah bagi . yeayyy

gambar pertama kte :)
HAHA . lepastu .. sayang amek kn lunch sye .. air semua . *mak aih da jatuh sayang ni . hehe . lepas lunch .. sayang tunggu sye nak pegi laut . sye kan ayam *tak tau berenang . sayang jugak bawak sye ke tengah laut . *bertambahtambah sayang . AHAH . semua orangg ingat kte couple . HAHA . tapi sampai sekarang macamane kte boleh couple *questionmark ?? .
sayang , thanks sebab berani curik hati sye . *jangan pulangkan selagi terasa nak pegang hati tu . terima kasih sebabkan buat kan tarikh 27JULY2010 sebagai sejarah baru sye . promise with me that u will bloom this love until the end of mylife . 


copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

7 comments:

IRANNE said...

haha.. untung la ada buah hati.. hehe..

IRANNE said...

haha.. untung la ada buah hati.. hehe..

si cokolat said...

kau ada superman . ni ULTRAMAN

Anonymous said...

Nice blogpost at least I think so. Thnx a lot for providing that information.

Greg Torson
mini cell phone jammer

Anonymous said...

Nice blog if you ask me. Thank you a lot for enlightning this info.

Tim Franplou
escort call girl milano

Anonymous said...

Great blog if you ask me. Thanks a lot for enlightning that data.

Craig Octocus
london indian escorts

Anonymous said...

Great information as for me. Thanks a lot for sharing that data.

Jane Writeman
dating cyprus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...