20 October 2011

.bangga sangat ke bangang sangat ke? .

.salam.

kejapkejap pukul bpe eh ?? pukul 1.52 pagi . ouh shittt . sepatutnya sye ni da tidur . maklum la sye kan kakak mithali . ye la harihari sye bangun awal kejut adekadek pegi sekolah siap kan diorang . eh bukan kakak mithali tapi GIRLPREN mithali jugak tau . harihari sye kejutkan BOIPREN sye . ngee . cuma sye tak siapkan dia je . perghh da macam jadi mak . #cari pengalaman . kuikui . sye nak tidur macamne .. macammacam sye pikir dalam pale hotak ni . dah nak saket *medula oblongata* #biology form5 . hehe

eh sye nak tanya la . apahal korang yang lelaki ni bangga sangat kalau dapat GIRLPREN cap UITM ? sye selalu dengar kawankawan sye yang lelaki selalu dok banggabangga kan GIRLPREN diorang cap UITM . sampaikan bangga tu da jadi bangang . *maaf TERtaip . geram pulak . 'hello I STUDENT UITM jugak takde pun nak membangga sampai bangang ' ... BOIPREN sye pun penah cakap

'sye bangga girlpren sye student UITM '

tapi die takde la kot dok hebohheboh dekat orang lain . sebab tak perlu kot . tapi yang lelain nih . over sangat nak membangga pun . lagipun tak perlu kot . sebab student uitm ni pun just a normal person . okaay is that clear . lain la kalau girlpren kau tuh memang cantik LUAR dan DALAM . itu sye tak heran kalau nak bangga kan . tapi kalau ala takat biasabiasa agakagak macam makcik jual nasi lemak tu lagi cantik . simpan girlpren tu diamdiam dalam poket okayy . sebab kalau bercinta bagai nak gempak tapi knowledge entah ke mana . FORGET IT . kalau nak bangga biar bersebab okayy .

haaa . tak nak taip bebanyak . nanti nak marah je . kbai


copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

intanurulfateha said...

oi ape marah3 neh. cepuk nak? hihihi :p

si cokolat said...

HAHA . cepuk la kehkeh ;p
cepuk2 nanti kaki tu cramp lagi HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...