19 July 2011

.hot di FB.

salam .
hye peeps . 
congrates la pada sesape yg user account fesbuk yg dpt friend list melambaklambak .
tu la name nye hott setaf . ngee .
tak sumer hott setaf ni hot sangat ..

sebabsebab kte nampak die hott setaf :
1. DP die 
     *muke xcantik xensem pun . tp edit je sumer tu .
2. wall post
     * wall post yang gune kan formula CnP (copy and paste) then 5 juta org like

3. gambargambar yang diupload
     * sumer tu edit je .
ade lg sebabsebab cume blom di kenal pasti je lg .

kpd fesbuk user yang nak jd hott setaf
ikut la petuapetua xseberapa ni
1. DP letak yg cantikcantik *edit lg sng
2. wall tu letak cter hott je *nnt berjutajuta like ngee
3. tayang la GF or BF anda sekali 

*is better if u be yourself . ingat edit gmbr then ltk as DP tu cantik sgt ke .
sye x mengate sesape . tp ni la kenyataan . ngee

♥♥ ieda ♥♥

copy paste are not allowed . be yourself . thanks for read this entry

2 comments:

shafika eliza said...

i've done mine . and now i already got two accounts facebook wow . its not about edit picture or what its about how friendly you are. hahahah

si cokolat said...

aiyoooh macek kau memang da cantik .. xedit pun da cntik . apa daaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...